Han är här! 

Var och fick massage och dansade lite till städningen och vips så var han här två veckor innan BF! Det var alltså så man gör 😂 Medelvikten vid den tiden ligger runt 3,2 kg men min kämpe låg strax under fyra så jag är tacksam över att han bestämde sig för att komma lite tidigare. Förlossningen var intensiv med täta värkar från vattenavgång. Liten var pigg och buffade mellan värkarna så det blev inte mycket vila. Ingen epidural precis som jag ville men Tens, lustgas och morfin. Det var fina grejer! Urinblåsan har fått sig en törn så jag har kateter. Haft nåt sammanbrott men överlag så är jag så lycklig över mina pojkar!❤️

 

2 reaktioner på ”Han är här! 

  1. Stort, stort grattis och en hel massa välgångsönskningar! Vad roligt att höra, grattis igen och välkommen till världen lilleman!
    Jag har följt din blogg en tid och väntar nu också barn (efter tidigare missfall), jag är väldigt snart i mitten på graviditeten och det har varit roligt att följa dig och ännu roligare att nu kunna läsa att allt gått bra ändå! Tack för en fin blogg, hoppas du fortsätter skriva här eller att man har möjlighet att följa dig någon annan stans, förstår förstås om det känns som lite mycket att driva en blogg just nu, men vill i alla fall bara säga att jag blivit glad och hoppfull av att titta in här och nu glädjs med er!

    Gilla

    1. Tack! Vad roligt att ni väntar smått och jag vet att det inte är en lätt resa fram men jag kan säga att det är en fantastisk känsla av lättnad att ha nått målet och även om det kanske inte känns som det men snart är du också där ❤️
      Tänkte försöka skriva en stund till. Min psykolog pratar alltid om ”moderskapsmyten” och jag tänker att det är viktigt att prata öppet om den och ”förlossningsmyten” eftersom det är så tabubelagt och även om det är det finaste som kanske finns så är det långt ifrån enkelt och komplikationsfritt för de flesta. Men det är viktigt att påminna sig om att allt löser sig på nåt sätt till slut! Kramar!

      Gilla

Lämna en kommentar